torsdag 18 september 2008

Ledig dag

Idag ska jag skriva om trevliga saker. För det är så livet är ofta. Trevligt, mysigt, rart, vänligt, omtänksamt, mjukt och gött!

Imorse ringde klockan på ett inte alltför besvärligt vis, kanske för att jag var utvilad, den raraste hunden av alla viftade som vanligt på svansen och ville bli klappad, tidningen hade budet lagt i lådan, hunden bar tidningen till äldsta sonen i sängen, barnen svarade positivt på varm choklad och mackor till frukost (!), tända ljus och den bästa koppen kaffe på dagen vid matbordet, underbart frisk morgon med glada människor till och från skolan, telefonsamtal med vän, franskstudier, positiva mejl från vänner, grattismejl till vän, varmt vatten i kranen och fungerande hårtork.

I affären för att köpa ny träningsutstyrsel - jag är värd någon påfyllning, inte minst för knänas skull - mycket trevliga expediter med massor av tid. Gemytlig och samtalsnära lunch med vän. Lite titta i affärer hann vi också! Trevliga människor på telefon med jobbet. Glad personal på fritids. Glad personal på simningen. God husmorsmiddag. Trevlig vän på kaffe. Glad och rar granne på cykel. Barnens läsning fin och goa nattkramar. Telefonsamtal med vän. Hundpromenad. Franskstudier. Mer trevliga mejl.

Skön säng och kudde!

Inga kommentarer: