söndag 18 april 2010

Firad födelsedagsfirare faller förtjust

Rent av kungligt firad i dagarna tre är jag nu matt. Dagen idag till ära med ont i öronen. Kvällen är snart all och kudden hägrar.

Det började efter föreläsningen i fredags, som slutade 18.30, med bubbel, snittar, därpå fiskpaté med färska delikatesspotatisar, ljuvlig wok och sallad med melon, bubbel och annat gott och avslutningsvis kesella med blåbär respektive hallon. Tack för en ljuvlig middag!

Lördag morgon var tidig med badmintonspelande barn respektive hajkpackande barn och upptäckten av fönsterputsaren på väg in... Men kvällen blev av firande karaktär med grill och risotto och rödvin och trevligt sällskap, tack!

Imorse blev jag uppvaktad med bubbel och räkmacka med ägg och stämd sång och fina små blommor från trädgården på brickan i sängen. Tack!

Så ojämnt som jag fyller i år borde jag knappt blivit firad alls. Men det är å andra sidan synd att inte ta chansen så ofta det går, fira är härligt och gott och mysigt!

Jag har nu beslutat att inte längre fylla år utan istället fylla födelsedag (ett sant ålderstecken!). Gärna hade jag stannat på 30+ för att det låter käckt att säga. ;-) Men jag har kommit fram till att det är 41 jag blev. När jag fyllde 41 hade jag klarat av en hel del beslut och toppar och dalar och några insikter, besvikelser och glädjeämnen och också beslutat mig för att söka till psykologprogrammet.

En riktigt fin vecka önskar jag dig!
Kram
Sofie

Inga kommentarer: