fredag 2 november 2012

Piff och Puff Upptäcker

Efter en ganska eländig dag och en likaledes tågresa men med förvisso roliga inslag (såsom Mannen Som Upptäckte Mobiltelefonen) kom tåget fram till Stockholms C. Och genast började det. Kan ni skynda på lite här? Kan ni flytta er så att man kan komma fram här? Pulsen steg. Och jag har noterat att rulltrapporna går fortare i Stockholm.

Sprang på en lundabo, kärt möte och hemtamt också.

Så var det remsdags. "Undrar om man fortfarande använder remsor här?" Köpa remsa, plan. "Åh ett resecentrum. Där kan vi fråga." Och visst skulle vi fråga, hur fungerar det och är det möjligen det bästa alternativet och vad kostar en 24 h biljett och kanske en 72 h? ("Kan vi inte bara köpa en remsa?") Efter informationsinhämtningen blev ordern: "en remsa tack". Och skulle vi vilja ha en kart över Stockholm men särskild linjekarta? Jo, det ville vi förstås ha, fnissande tog vi emot. När vi gått ut vände jag mig om och jag tror vi gjorde personalens fredagskväll. De såg i alla fall glada ut!

Vid spärren: 2 till Medis. Svar: spännande, välkomna! (?)

Framme på Medis stort polisuppbåd, Björns trädgård parkerad med piket och bilar. Jag ville fråga om det var något särskilt på gång men kanske är det så att det är en vanlig bemanning en alldeles vanlig fredag. Så spännande kanske det alltid är på Medis.

I Lund har vi fem (5) rulltrappor. Denna uträkning skedde understödd av öl.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dessutom ska Rolf skållas på måndag igen. Boken Rolf. Det får man vara tyst om ;)

Fru Blogger sa...

Himmel vad mycket Rolf det är i mitt liv nu :-)
Verbaliserat.

Frank Robinson sa...

Vårt föreslagna erbjudande för kunder under det nya året är positivt och totalt engagemang, så att arbeta med oss ger dig maximal garanti för att få finansiering för vi har en A + rating i finansiering. Frank Lån Tjänster (FLS) genom åren har varit högt rankad som en av de bästa online-företag med en billigare ränta. Om du är i behov av finansiering, tveka inte att kontakta oss via telefon (+1-713-389-6778) eller E-post: k.frankloans@gmail.com